Пт, 29.03.2024, 14:11
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Вересень » 21 » Демонтувати пам'ятники катам!
Демонтувати пам'ятники катам!
13:39
Президентові України Вікторові Ющенку!
Потурання державного керівництва антиукраїнським силам призвело до їхньої активізації у масштабах, загрозливих для національної безпеки.
Планомірно знищуються ідеологічні основи незалежності та суверенітету України - національна свідомість, історична правда, українські духовність, мова, культура, церква. Спотворюється сутність патріотизму. Суспільству, підростаючим поколінням підступно нав'язуються чужі, шкідливі ідеали, прищеплюється колоніальна психологія, почуття "єдіного отєчєства" - необхідні передумови "мірного" поглинання України російською неоімперією.
Незважаючи на численні звернення до Президента України та акції протесту, в Одесі встановлено пам'ятник російській цариці Катерині II.
Скульптуру лютого ворога України поставили на українській (!) землі, виготовили в столиці України (!) в майстерні Національної (?!) спілки художників України за проектом, подарованим... росіянами.
Встановленого на п'єдесталі ката України прикрили державним прапором України!!!     
То чому б не "водрузіть любімую царіцу" на Хортиці? Чому б додатково до тиранів, які вже заполонили Україну, не поставити Сталіна, Гітлера, Валуєва, Кагановича - вибір катів великий. В Україні "демократія"! І грошей "гаспадам і таваріщам", які засіли у владних структурах всіх рівнів, не шкода - доведених до злиднів українців змушують оплачувати власну ганьбу, ще й сито годуючи цю звироднілу "п'яту колону" Москви.
Пам'ятник Катерині - це догоджання Росії та її прислужникам, провокування міжнаціональної ворожнечі, сутичок між свідомими українцями та імперськими апологетами.
Штучна, брехлива мотивація ганебного рішення й дій влади Одеси та Сімферополя не виправдовують, а підтверджують їхні антиукраїнські наміри. Побиття протестуючих проти спорудження пам'ятника Катерині ІІ "Єдіним Отєчєством", "Крьостниє ходи" служників Московського патріархату свідчать, що влада Одеси служить саме їм, а не жителям міста. Вказує на те, хто і з якою метою зацікавлений у встановленні на території України імперських російських символів.
Зараз вони вичікують вигідного моменту для "урочистого" (!) відкриття монумента російській цариці. Протести української громадськості впродовж майже трьох місяців державне керівництво проігнорувало.
Категорично вимагаємо від Президента України, гаранта захисту честі та гідності української нації, вжити рішучих заходів для демонтажу пам'ятника Катерині II в Одесі та закладного каменю в Сімферополі.
Україна й українці не мають бути посміховищем на весь світ.
Не допустіть до того, щоб народ сам зніс символ свого поневолення.
 
Українська патріотична асоціація,
23 громадських об'єднання
Переглядів: 1376 | Додав: Шумахєр | Рейтинг: 2.0/7 |
Всього коментарів: 0
Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz