Пт, 29.03.2024, 10:27
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Жовтень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Жовтень » 3 » У Цюрупинську поновлено пам'ятник фундатору політичних катувань у Радянському Союзі
У Цюрупинську поновлено пам'ятник фундатору політичних катувань у Радянському Союзі
14:15

28 вересня напередодні дострокових виборів народних депутатів України у місті Цюрупинську ( на Херсонщині) сталася неймовірна дивина - в центрі районного центру поблизу приміщення районного відділу внутрішніх справ поновлено пам’ятник організаторові ЧК та сумновідомих каральних ТРІЙОК Феліксу Едмундовичу Дзержинському. Урочистий мітинг з приводу "визначној подіј" організувала і провела Цюрупинська районна рада ветеранів та райком Комуністичної партїј України. Кожному, хто доклав зусилля, щоб це неподобство сталося, прямо у підніжжя "Залізного Фелікса" вручено почесні грамоти. Серед нагороджених і бувший міський голова Цюрупинська Слюсаренко Микола Адамович, який гарантував узаконення цього безглуздого вчинку Хоча наскільки він законний має розібратися прокуратура та РНБО.

З вуст виступаючих так і сипались погрози зупинити відродження суверенності та незалежності України як держави. Наприклад колишній перший секретар райкому КПУ пан Полісада неоднозначно наголосив

" Сегодня мы востановили памятник Дзержинскому, а завтра востановим всю нашу историю... востановим Советский Союз".Голова районної ради ветеранів органів внутрішніх справ Артеменко Георгій Данилович, за ініціативи якого вся ця катавасія і запкрутилася, зазначив, що на досягнутому не можна зупинятися, треба поруч з пам’ятником проводити виховно-освітні заходи КПУ для молоді Цюрупинського району "заради вирощування істинних патріотів нашої держави. "Про патріотів світлого минулого говорила і інша молодь пенсійного віку на тлі декількох юнаків із півсотні загальної кількості учасників заходу, напевно усіх бажаючих із 22 тисяч громадян Цюрупинська підтримати дану дивину.

І лише Хрест пам’яті про жертви комуністичних репресій і голодоморів, що височить поблизу центральної площі районного центру нагадує про істинні досягнення Дзержинського та його послідовників на теренах багатостраждальної України. Концертом майстрів мистецтв Херсонщини та закликами бувшого народного депутата України Катерини Самойлик закінчилася чудасія у маленькому районному центрі Херсонщини у місті Цюрупинську, де навіть за радянських часів комуністичне начальство не наважилося жодну із вулиць назвати іменем їхнього вождя Володимира Леніна. Лише погрожували маленьким бюстиком Залізного Фелікса.

 Олег Олексюк
Переглядів: 1286 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 2.5/2 |
Всього коментарів: 0
Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz