Чт, 25.04.2024, 01:44
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Грудень » 8 » Фашизм є правим комунізмом (Б.Муссолі́ні)
Фашизм є правим комунізмом (Б.Муссолі́ні)
12:31
Останнім часом я відвідував дуже багато націоналістичних сайтів, прочитав багато статей та коментарів переспілкувався з багатьма людьми прихильними до різних ідеологій зрозумів , що знайти в українському націоналізмі той тонкий проміжок, який стоїть між шовінізмом, ксенофобією та фашизмом, а тим паче затриматись та встояти на ньому, українському суспільству й досі не вдалося. Більшість націоналістичних угруповань все більш зїжджає до звичайнісінької Єврейофобії, чим , власно кажучи, підвищує рейтинг Комуністичної Партії (на минулих парламентських виборах рейтинг КПУ був 3%, на сьогодні - зашкалює за 5%).Послухавши Олега Тягнибока, як йому заважають жити "жиди та москалі", у наївних виборців складається враження, що "всє оні такіє - і Тягнибок і НУНС і БЮТ". Підіслані Московським українофобським правлінням організації РУН та УНТП, заявляють що не бачать різниці між фашизмом , нацизмом та націоналізмом. При цьому у адміна сайта РУН Буревія стоїть у підписі "Бандера назавжди!", також взязти символіку УНТП та інших (Червоно чорний прапор в основі , а для чого? як білий день ясно що за для дискредитації державницького руху).  Безумовно такі люди є підкуплені ворогами України, оскільки теж саме, але з  іншого відношення, каже опудало конотопське Наташа Вітрєнко. Для буревія та подібних - деякі факти з історії УПА та життя Бандери, який, на мою думку, власноруч перестріляв би подібні орґанізації.
Переглядів: 989 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 0.7/52 |
Всього коментарів: 181 2 »
18 Bureviy  
0
Øàíîâí³!
Ïðî ð³âåíü Âàøîãî íàö³îíàë³çìó ñâ³ä÷èòü õî÷à áè Âàø ñàéò. Ó ìåíå º ï³äîçðè, ùî ³ Âàøà êîíòîðà ï³ä³ñëàíà Ìîñêîâñüêèì óêðà¿íîôîáñüêèì ïðàâë³ííÿì äëÿ äèñêðåäèòàö³¿ íàö³îíàë³ñòè÷íîãî ðóõó.
Äîêàçè? Ìîñêàëüñüêèé õîñòèíã (ucoz.ru) âàøîãî ñàéòó, ãîëîâà âàøî¿ ïñåâäîíàö³îíàë³ñòè÷íî¿ ïàðò³¿ çäຠíàö³îíàëüí³ ³íòåðåñè Óêðà¿íè Ìîñêâ³ ³ Ïóò³íó (ï³äâèùåííþ ö³í íà ãàç äàâ ñòàðò âàø Ëüîøà-Ìåðñåäåñ).

Âëàñíå, íàâ³òü çà öå Âàñ áè ðîçñòð³ëÿâ Ñòåïàí Áàíäåðà.

Öå Âè, ðîçóìí³, íå ìîæåòå â³äð³çíèòè íàöèçìó, íàö³îíàë³çìó, ôàøèçìó ³ øîâ³í³çìó. Õî÷åòå ïåðåêîíàòè ìåíå â ïðîòèëåæíîìó? Íàâåä³òü ö³ â³äì³ííîñò³.

Ïèòàííÿ: ßê Âè ñòàâèòåñü äî òâîð÷îñò³ Äîíöîâà, ̳õíîâñüêîãî, Ñòåöüêà? ² ÿê³ êîíêðåòí³ ¿õ òâîðè Âè ïðî÷èòàëè, ïåðåä òèì, ÿê òâîðèòè âëàñí³ øåäåâðè?


17 кацапчег  
0
Ну Павло, як ти не можеш зрозуміти, що росіян, ніхто не захищає, я вже казав, боротьба йде проти усіх ворогів України, не залежно від національності. на мою думку, росіяни не дуже несуть загрозу для України, якщо їх порівнювати з евреями, відсоток ще менший але володіють більшою частиною наших підприємств, нав'язують нам свої закони, тим самим поневолюючи білі народи. відносно самосвідомості населення, я не вважаю, що на Заході чи у Центрі мешкають свідоміщі люди, як це можна перевірити ?! виборами ?! - для мене усі партії які балатувалися на вибори є окупаційними, жодна не ставила на меті створення надпотужної держави, тому якщо люди голосують чи за НУ-НС, чи за БЮТ, чи за ПР немає різниці, що там, що там євреї тільки ті проросійські, а ті прозахідні. які для нас краще ?! - ніякі. тому я буду намагатися робити усе можливе, щоб люди починали вже це розуміти.
відносно того, що б'ють гуків чи ніггерів (у мене таке відчуття що Ющ скоро зробить, щоб їх називали "афроукраїнцями") вам це що заважає, я повністю підтримую тих хлопців, наприклад, у Херсоні це питання ще не дуже гостре, а якщо брати великі міста, то там чужинці чіпляються до наших дівчат, і ті хлопці які біжіють кращого для своєї нації луплять тих виродків, бо більше нікому, помітьте що вже частіше звичайні хлопці, не скіни, вже починають їх лупити за їхню знахабнілість

16 cun-kh  
0
вибачте але якого члєна робити дурню типу бити Хачів і негрів ? яка користь?! якби ви пройшли у ВР ітп а таким чином битись у двері лобоманіж просто їх відкрити тупо

15 Pavlentius  
0
О це так... Найнебезпечніший той ворог, якого не видно. Якщо брати нац. маштаб, то як раз росіяни і становлять основну проблему українства. Так, згоден, що у пропорціях кількості людей кавказької національності до скоєних ними злочинів на території України, даних людей можна вважати потенційною загрозою. Але це злочини, за які можуть посадити і цим повинні займатись наші правоохороні органи. Тобто ворога видно. А от яку ідеологічну небезпеку становлять ці 17% росіян. Вони ніколи не будуть підтримувати проукраїську політику. Це є п'ята колона нашої Батьківщини. Але "Маємо те, що маємо" (С), і з цим потрібно рахуватись. І от замість того, щоб спрямувати свої зусилля на перевиховання дітей (бо старше покоління вже ніяк не виправити) цих 17% росіян, УНТП бориться з кавказцями недієвими методами, при цьому захищаючи росіян від русофобії. Просто супер. Ви полюєте на зайців, при цьому вовк дихає в спину. Ще одне питання : якою була б Україна, якщо б на Півдні та Сході у людей була б така ж національна самосвідомість, як у Центрі та Заході?

14 кацапчег  
0
"Мені теж цікаво чому вони розганяли "Руский марш" якщо вони боряться проти русофобії. Виходить пригнічують так звані "нац. меншини" і у той самий момент їх захищають.... виходить непослідовність у діях та думках."

ти щось плутаєш, у даному випадку це є прояв українофобії.
по-друге, зараз не дуже гостро стоїть питання відносно росіян проживаючих в Україні, як відносно того, що "небілі" імігранти скоюють більше ніж 50% гвалтувань (більшість з них люди кавказької національності), плюс те хто у нас тримає мафію, часом не люди кавказької національності, а так звані наші "справжні націоналісти" їх ще у цьому підтримують. подивися хто сидить при владі, українців там навіть немає, тому наших дітей вже змалку виховують у е любові до рідної землі, а усі нац. партії проти цього навіть не боряться, а ще й підтримують


13 Pavlentius  
0
Мені теж цікаво чому вони розганяли "Руский марш" якщо вони боряться проти русофобії. Виходить пригнічують так звані "нац. меншини" і у той самий момент їх захищають.... виходить непослідовність у діях та думках. І ще є один варіант : "Хто кричить: "Хопай крадія!", - Сам крадій." Гадаю, зрозуміло.

Щодо салютування. Кацапчег, одне питання. А чому ОУН відмовилося від такого привітання та салютування? Гадаю, теж зрозуміло.

Суть ідеології НС добра, але утопічна на даний момент, багато в чому через свою занадто сильну агресивність. Треба її модернізувати, підлаштувавши під сучасні умови світоустрою. А без цього вона так і залишиться ідеологією одиниць, і це не дасть жодного результату.


12 кацапчег  
0
трохи поясню, УНТП бориться, як з українофобією так і з русофобією, якщо їх фінансує москва, то тоді чому представники УНТП активно проймали участь у розгоні "Руского маршу" у Києві у 2006 році ?!
чому саме НС, тому що це єдина ідеологія яка передбачає боротьбу з усіма окупантами, які паратизують на твоїй території і хочуть зробити з Великої України брудну африканську колонію, не дивлячись на те, якої людина національності.
відносно салютування, як і наші попередники з ОУН мали спочатку вітання "Слава Україні" - "Вождеві Слава" і підійняту вгору праву руку, потім "Вождеві Слава" змінили на "Героям Слава" і прибрали салют.

11 кучер  
0
Пропоную продовжити обговорення на Форумі у спеціально створеній для цього темі http://www.ukr.nu/post6600.html#6600
завчасно дякую!!!

10 Pavlentius  
0
А щодо УНТП.... Тут є свої суперечливі моменти. Я не бачив і не чув прямих доказів щодо фінансування з Москви, але викликає підозру занадто велика прихільність ( і навіть у деяких моментах захист ) до Московії, яка зараз витерає об нас ноги. Я вважаю, що ця політика не є проукраїнською. Друге - це недоречність самої ідеології на сучасному етапу розвитку України. Вона є неприйнятною для сьогоденої політики та головне - світоголяду населення, яке не сприймає навіть націоналізм, не кажучи вже про НС. Тому, на мою думку, на даному етапі ідея НС в Україні є утопічною........ можливо років через 20 щось і вийде. Зараз головна мета - відродити національну самосвідомість людей ( особилво півдня та сходу ), чим зараз і займаються націоналісти, яких, доречі, вважають фашистами. І от коли вже досягаються певні результати щодо роботи з населенням, виходять активісти УНТП 14 жовтня з верх піднятою правою рукою і салютують "Хайль" або "Слава перемозі". І тільки однієї такої акції достатньо щоб зруйнувати результати роботи націоналістів, які досягалися роками. От вам наглядна "користь" від діяльності УНТП... Я вважаю, що їх робота у деяких моментах корисна, але треба чітко розмежовувати рамки своєї діяльності, а не дескредетувати націоналістичних рух, до якого НС не має ніякого відношення...

9 Pavlentius  
0
"Справжній націоналіст", це вже не націоналізм, а усім відомий напрям - совковий інтернаціоналізм, тільки з українським нахилом. За такою логікою, у нас скоро буде українська нація накшталт сучасної французської, де 40% "справжніх" французів, носіїв коріної культури, які напевно добряче засмагли на пляжах Франції. Тут спостерігається політика подвійних стандартів. Отже, москалі для нас є оккупантами, а нігер, вивчивший українську мову - носій української культури, а українці, які не говорять українською, напевно, стають тими ж запроданцями москви.... з такою політикою "відродження" української культури та націїї ми далеко підемо..........

1-10 11-18
Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz