Сб, 20.04.2024, 03:48
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Вересень » 19 » Круглі столи на захист "національних меншин"
Круглі столи на захист "національних меншин"
16:05
Як повідомляє сайт www.mpravda.com, 10 вересня в Херсоні відбувся круглий стіл на тему «Толерантність національних меншин: проблеми та методи їх вирішення».
Круглий стіл провели за ініціативи та сприяння члена правління Херсонської обласної організації Спілки молодих політологів України Євгена Шермана та Організаційного комітету зі створення Херсонської міської молодіжної ради, очолюваного головою Херсонської обласної організації СМПУ Віталієм Гапоновим.
У заході взяли участь заступник начальника міського управління з питань сім’ї, молоді та спорту Юрій Гречишкін, студенти, викладачі вищих навчальних закладів міста Херсон, представники національних меншин, товариств національних меншин, що мешкають на території Херсонської області.
Ключовою тезою круглого столу було те, що реально діючих організацій, які мають відношення до проблем національних меншин, у місті Херсон існує близько десяти, але вони майже не співпрацюють одна з одною, не реалізують спільних проектів. Тому завданням круглого столу було об'єднання та налагодження подальшого координування роботи різних общин і товариств національних меншин.
У результаті обговорення пропозицій різних заходів було схвалено ініціативи Віталія Гапонова. Здебільшого вони стосуються організації у місті Херсон фестивалю української народної творчості і творчості національних меншин. Також було запропоновано провести тренінги з формування толерантного відношення до представників інших національностей для школярів.
І це все відбувається в той час, коли національні меншини в Херсоні мають більшу можливість для захисту своїх прав та інтересів, аніж представники титульної нації - Українці!
Скоро все дійде до того, що через кілька років такі круглі столи будуть відбуватися з питань покращення становища "національної меншини" Українців.
 
За матеріялами www.mpravda.com Ілько Контішев.
Переглядів: 1401 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 2
2 Шумахєр  
0
Отож...

1 Тарас  
0
Абзац...

Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz