Пт, 19.04.2024, 00:57
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Вересень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Вересень » 20 » Заява КМО СУМ в Україні стосовно порушення законодавства України
Заява КМО СУМ в Україні стосовно порушення законодавства України
13:37
                                                   Шановне українство! 
Спілка Української Молоді в Україні висловлює своє обурення і занепокоєння черговим актом українофобії та зневаги до Української Держави, як законного утворення Української Нації, що визнано всім цивілізованим світом. 
14-го вересня Комуністична партія України, „общественно-патриотическое движение „Родина” і решта ненависників нашої Батьківщини встановили у місті Сімферополі на Радянській площі ганебну скульптурну композицію під назвою „Выстрел в спину”. Монумент „прикрашає” надпис: „В память о жертвах советского народа, павших от рук пособников фашистов-вояк ОУН-УПА и других коллаборационистов”. 
Для нас, української молоді, залишається незрозумілою політика замовчування державної влади, на встановлення подібних „пам’ятників” героям, що визволяли нашу країну від загарбників і катів. Чому у Німеччині німці не встановлюють подібну споруду „жертвам об’єднання німецьких земель Бісмарком”, яке за словами канцлера проводилось „залізом і кров’ю”? Де ви в Італії знайдете скульптуру, яка звинувачує Джузеппе Гарібальді і рух „Рісоржименто” у колабораціонізмі? Чи чули ви, щоб шотландці називали Роберта Роя Макгрегора (більше відомого як Роб Рой) зрадником „британської єдності” і „канонічного союзу” із Англією? Такої ганьби, сорому і приниження не знає жодна нація у світі. Чому ж  ми – українці, дозволяємо подібне робити на своїй власній землі де ми господарі і пани? 
Вчинок Комуністичної партії України, „общественно-патриотического движения „Родина”, безумовно, є зневагою історії України і провокацією напередодні святкування 65-річниці створення Української Повстанської Армії і вшанування постаті генерала-хорунжого УПА Романа Шухевича.
Спілка Української Молоді в Україні закликає  всі українські національно свідомі сили об’єднатися задля запобіганню подібних злочинів і спільно з нами вимагати від представників влади в Україні:
• Перевірити законність встановлення антиукраїнської споруди;
• Перевірити об’єднання, партії, організації, які брали участь у встановлені монументу на законність їхньої діяльності;
• Покарати осіб, що були причетні до цієї „справи”;
• Висловити офіційну точку зору влади з цього приводу;
• На державному рівні провести низку заходів і законодавчих ініціатив для запобігання подібних акцій з боку українофобів, що мешкають на території України.
Ми віримо, що консолідація україноцентричних сил і своєчасна реакція держави з цього приводу, забезпечить відсутність у майбутньому злочинної діяльності антидержавних сил.

     Голова КМО СУМ в Україні                                               Олег Юрченко
Переглядів: 1393 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 3.7/3 |
Всього коментарів: 2
2 rossflina  
0
angry

1 .Юрій  
0
Історичні факти кожної країни потрібно оцінювати з погляду системи координат і точки відліку цієї країни. І ця оцінка буде чесною і справедливою так як відображає власні національні інтереси. Точка зору з Росії, чи Польщі буде представляти інтереси своїх держав і вони мають на існування в межах своїх теритотіальних утворень.
Навязування свого бачення - це пряме втручання в внутрішні справи іншої держави.і на це повинні реагувати правоохоронні органи.

Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz