Сб, 20.04.2024, 01:15
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Листопад 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Листопад » 6 » Політичний терор триває
Політичний терор триває
16:10

 

Політичний терор триває 

         Три дні можновладці Херсонської міської ради не приймали заяву від представників Херсонської обласної організації Конгресу Українських Націоналістів в, якій містилося повідомлення про проведення мітингу 7 листопаду, який приурочений до Дня пам’яті жертв комуністичного терору. Тим самим грубо порушуючи  норми статей Закону України “Про звернення громадян”. 25 жовтня 2007 року заяву прийняли.

        

             Активісти патріотичних організацій Херсонщини вирішили провести мітинг, згадати жертв комуністичного терору.
Однак міська влада відразу подала заяву до суду, щоб заборонити проведення мітингу. «У позовній заяві представник міськвиконкому зазначає, що організатори повідомили про захід „не завчасно", не додали до заявки купу дріб'язкових паперів, як то „письмових зобов'язань" щодо того, що вони беруть на себе організацію заходу(?), не вказали, як вони будуть прибирати сміття після своєї ходи, як будуть забезпечувати громадський порядок тощо».

 

             Суворовський суд міста Херсону в особі судді Бочко Юлії Іванівни заборонив проведення мітингу присвячений до Дня пам’яті жертв комуністичного терору за позовом Виконавчого комітету Херсонсьої міської ради.5 листопада відбулося засідання Суворовського суду міста Херсону. Суд задовольнив позов міськради і заборонив проведення мітингу.Однією із підстав заборони є Указ Президії Верховної Ради СРСР від 28.08.1988 року № 9306 -ХІ "Про порядок організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрацій в СРСР ".Слідуючим аргументом заборони є такий: «Проведення вказаної у заяві акції у місцях для цього не пристосованих може неминуче призвести до дезорганізації роботи органів влади, місцевого самоврядування, а також міського транспорту, буде перешкоджати проїзду машин спеціального призначення, таких як пожежні автомобілі, автомобілі швидкої медичної допомоги, аварійних служб енерго-, тепло-, водо- та газопостачання, а отже буде порушено права громадян на ці послуги» (цитата із постанови суду, в дусі кращих часів Радянського Союзу).

Прес-служба ХОО Конгресу

Переглядів: 969 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 1
1 Шумахєр  
0
Хлопці та дівчата - бойкотуйте це рішення! Вийдіть з ходою все рівно! Що, ви думаєте, що від цієї комуно-жидо-масонської влади ви отримаєте иншого результату?
Є другий варіянт - подавайте заяву на проведення пікетування міськвиконкому з вимогою звільнення зі своєї посади прорадянський канцелярських крис на чолі зі Сальдом!

Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz