Чт, 28.03.2024, 14:21
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Грудень 2007  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2007 » Грудень » 16 » МАНІФЕСТ МОЛОДІ
МАНІФЕСТ МОЛОДІ
15:07
       Тобі постійно говорять "ти ще зелений, не маєш досвіду, ось ти підростеш, вивчишся і з тобою (можливо) почнуть рахуватись". Чому можливо, - а тому, що і тоді будуть старші за тебе, а коли ти "дозрієш" то будеш застарий для змін.
       Тебе привчили про свої проблеми, проблеми суспільства, про любов до України можна говорити тільки у колі близьких друзів, ніби це щось таке інтимне, що не повинно вийти за межі обговорення.
       Ти не жив за старої влади, не знав як принижується воля і жага людини до особистого розвитку. Ти виріс за нового часу, в незалежній Україні, в тяжкі часи - але під гаслом свободи.
        Так чому твоїм життям повинні керувати ті, які тебе не розуміють? Ти людина нового покоління, з новими принципами, з новим поглядом на життя. Так чому ти не можеш вирішити цю проблему?
         Бо ти боїшся! Боїшся іти проти старих порядків, боїшся, бо ти звик до цього. Але якщо не змінити ситуацію - проблеми залишаться, бо хто їх вирішить: влада - так їй це не вигідно. Ти? Так звідкіля ж візьметься сміливість заявити про себе, про свої думки, прагнення, сподівання? І знову все буде по-старому? Ти виростеш, прогнешся підцей світ, станеш таким як сьогоднішні пенсіонери, виростиш дітей, які знову побояться заявити про себе. І так далі по цьому порочному колу.
         Скажи на все місто, на всю країну, що ти хочеш жити інакше, що ти - людина нової ери, що честь та гідність для тебе важливіші ніж пиво і ковбаса, та якісь прийдешні негаразди. Доведи що з тобою повинні рахуватись!

За свою долю треба битись!

Переглядів: 1308 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 5.0/3 |
Всього коментарів: 131 2 »
13 Yazychnik  
0
Прикольна стаття, почитайте http://www.gpu-ua.info/?&id=198744&s=1_gztmain

12 Артур  
0
УМА пам'ятаєш?
Я готуюпідґрунтя до того

11 Тарас Дем"яненко  
0
Хлопці, а де пропозиції?
Що ви пропонуєте у цій статті? Просто сльози? Почитайте маніфести революційних організацій: декабристів, більшовиків, УВО, ОУН. Сучасних: ЕТА, ІРА тощо - всі вони не просто закликають, а дають людям право вибору. І ви дайте право вибору. Якусь альтернативу.

Поміркуйте, яка то може бути дія... саботаж, бойкот, ігнорування тощо. Є ціла купа конституційних, мирних методів, до яких млжна схилити наш пасивний народ.

Включайте мізки! За вами майбутнє!


10 ігор  
0
о так а я хотів биподивитись як ти проживеш на 0 грн на місяць

9 кацапчег  
0
ооо так. хотів би я подивитися, як ти проживеш на 450 грн на місяць

8 Ігор  
0
У них є принаймні пенсія а молодим краше їхати закордон

7 кацапчег  
0
ось і я про це, але тема ніяк не стосується того щоб вигоняти літніх людей

6 Pavlentius  
0
Ну то вже інша проблема нашої країни - "витік мізків". Вона досить серйозна і торкається не тільки старше покоління. Але суть теми не в цьому. Торкається проблема зіткнення світоглядів.

5 кацапчег  
0
добре, пояснюю. чим Вам так невгодили літні люди ?! якщо їх викинути з універів, хто буде навчати нашу молодь та нас, добре можу погодитися, що по деяких дисциплінах краще коли молодий викладач, але у більшості випадків, краще коли розумна людина з досвідом. а якщо, взагалі, подивитися кого випускають наші ВУЗи + те як процвитає хабарництво, то таке відчуття, що в нас скоро не буде кваліфікованих спеціалістів ...

4 Pavlentius  
0
Качапчег напевно мав на увазі те, що ти перегнув палку щодо ногами вперед ))

1-10 11-13
Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz