Сб, 20.04.2024, 08:07
Націоналіст Херсонщини
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаємо Вас Гість | RSS
Форма входу
Календар новин
«  Січень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту
Головна » 2008 » Січень » 22 » Росія не віддає радіонавігаційну станцію у Генічеську
Росія не віддає радіонавігаційну станцію у Генічеську
12:22
Росія не віддає радіонавігаційну станцію у Генічеську
Маяки Чорноморського узбережжя України залишаються предметом суперечки з Росією. Росія відмовляється виконувати чергове судове рішення про виведення одного з навігаційних об’єктів на українській території з-під контролю російських військових.

Командування російських військово-морських каже, що радіонавігаційну станцію у Генічеську Херсонської області охороняють додаткові підрозділи російської морської піхоти.

Росіяни відмовляються впускати судових виконавців, які повинні втілювати відповідне рішення господарського суду Херсонської області.

Російські військові кажуть, що не визнають судових рішень і наполягають, що питання має бути вирішене на міждержавних переговорах, де розгляд цього питання також не приніс результатів.

Студентське братство вимагає розслідування

 
Студентське братство регулярно чинить протести

Українська організація Студентське братство каже, що проводить акцію біля чорноморської радіонавігаційної станції у Генічеську Херсонської області, вимагаючи, щоб станцію звільнили російські військові і передали її під український цивільний контроль.

За словами Олега Яценюка, “Студентське братство” у зв’язку з цим звертається до керівництва держави з вимогою забезпечити виконання українського законодавства Чорноморським флотом РФ. Або влада має визнати, що не здатна цього зробити, вважає лідер громадської організації.

“Через те, що російський флот фактично поставив себе поза правовим полем України, є нагальна необхідність у створенні спеціальної парламентської слідчої комісії з питань вивчення порушень збоку ЧФ РФ”, – сказав Олег Яценко.


  Через те, що російський флот фактично поставив себе поза правовим полем України, є нагальна необхідність у створенні спеціальної парламентської слідчої комісії з питань вивчення порушень збоку ЧФ РФ.

 
Олег Яценко

Сьогодні вранці активісти “Студентського братства” у Генічеську розпочали акцію “громадського звільнення” від підрозділу російської морської піхоти радіонавігаційної станції МАРС-75, яка досі використовується ЧФ РФ.

Вони розгорнули наметове містечко і підігнали до входу на територію станції вантажівку, яку планували використати для допомоги судовим виконавцям під час запланованого на сьогодні вилученням радіонавігаційної станції МАРС-75 на користь Міністерства транспорту і зв’язку України.

Активісти громадської організації також встановили державні прапори і символічну табличку “Україна. Міністерство транспорту і зв'язку. Радіонавігаційна станція МАРС-75”.

 http://www.bbc.co.uk

Переглядів: 991 | Додав: cun-kh | Рейтинг: 5.0/2 |
Всього коментарів: 0
Дописувати можуть тілки реєстровані Користувачі.
[ Регистрация | Вхід ]
Copyright Dr ku4er labs © 2024
Хостинг від uCoz